hemsida & e-post

e-handel

marknadsföring

WEBBSUPPORT

Servicetjänster

unika supporttjänster som ingår i serviceavtalen

e-handel

E-handelsintegrationer

Vi kan hjälpa er med att skapa och därefter även administrera e-butiken åt er. Spara tid, slipp tekniska problem och nå ut till fler kunder via smarta integrationer och kopplingar till fler säljkanaler.

Få en offert inom 24 timmar

Kom igång helt gratis, du får välja design och testa köpflödet innan du väljer att lansera e-butiken.
Kom igång

exponering

Grafisk formgivning

Design av logotyp och grafiska profiler är bara en del av det vi kan hjälpa er med. Med ett serviceavtal hos oss kan ni automatisera eran grafiska kommunikation med nytt material till era kampanjer, löpande.

Få en offert inom 24 timmar

I samarbete med er tar vi fram nya design:s och förbereder materialet åt er på projektbasis, veckovis eller månadsvis. Materialet anpassas åt er så att dessa är redo för publicering i rätt storlekar och format.
Beställ offert

Utveckling & programmering

exponering

Audio & Videoproduktion

Få hjälp hela vägen från konceptutveckling till post-produktion. I våran studio producerar vi ljud och videomaterial för både tv och internet.

Få en offert inom 24 timmar

Få hjälp med hela produktionen eller avlasta erat befintliga team med fler kreativa och tekniskt kompetenta medarbetare.
Beställ offert

Service

E-marknadsföring

Nå ut till en bredare publik med branchanpassade verktyg. Vi hjälper företag dagligen med att administrera deras sociala nätverk, automatisera e-postkampanjer, kundåterkopplingen samt data-analys.

Få en offert inom 24 timmar

Få en bättre översikt, mer specifik säljstrategi och konkreta lösningar för att underlätta administrationen av eran budskapsförmedling och kundåterkoppling.
Beställ offert

exponering

Fotografering

Kontakta oss direkt för bokning av studion i Stockholm eller för att anställa en fotograf. Vi erbjuder en rad olika tjänster såsom produktfotografering, foto för webbexponering, e-utbildning m.fl

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en fotograf som återkopplar till er via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert