Fråga oss

Skriv in din fråga i chatten nedan för att kalla på en konsult

Projektkonsult

Webbutveckling & design

0Kr

  • 1. Berätta lite om ditt projekt eller beställ ett kostnadsfritt demo
  • 2. Du får personligt anpassade
    förslag för produktionstegen via e-post, inklusive kostnadsförslag och tillgång till ev. testsystem.  Vill man helst träffas på ett möte innan projektstart kan även det bokas in här.
  • 3. Väljer du att gå vidare med något av produktionsförslagen, så börjar vi sätta  ihop ett schema för webb-projektet och kör igång

Ett brett utbud av tjänster

Ett brett sortiment tjänster inhouse

Felsökning & debug

Ibland kan tekniska buggar kan dyka upp och ställa till med olika typer av problem.  Vid dessa tillfällen är ni varmt välkommen att höra av dig till oss för personlig service och it-support.

A/B Testning

Vad är då A/B tester? I stort sett har man två versioner, version A (kontroll) och version B (test). Dessa mäter man sedan mot varandra – vilken ger det bästa resultatet? Hos webrooms hittar du  rätt expertis, redo att hjälpa dig med att svara på dessa frågor. 

Sökmotoroptimering

Ett naturligt steg för marknadsföringen på webben. Följ dina besökare med beprövade verktyg. Se din hemsida klättra i rankning på sökmotorer som Google, Yahoo och Bing och nå tusentals nya besökare dagligen. Fråga oss vid behov av konsultering eller med SEO rutinerna.

UX / Interaktivitet

Tänket är mindre inriktat på vad som ser häftigt ut och mer fokuserat på nytta och användbarhet i längden.  Vi siktar på att skapa digitala produkterna som passar in i sina sammanhang, är lätta att använda och stödjer människor i deras uppgifter.

Innehållstrategi

Innehållsstrategi hos webrooms avser planering, utveckling och hantering av innehåll för digitala medier.  Det är ett erkänt fält i användarupplevelse design, och det drar också från angränsande discipliner som informationsarkitektur, innehållshantering, affärsanalys och teknisk kommunikation.

Skräddarsydd utveckling

Har ni en ide ni vill utveckla från scratch? ett ny app, hemsida, digital tjänst, eller kanske vidareutveckla ett befintligt it-system. Beställ skräddarsydd webbutveckling, grafisk formgivning och digital visualisering i hög kvalitet. Du får givetvis personlig service genom hela produktionen, från ide till publicering.

Wordpress utveckling

Alla våra webb-start-up avtal inkluderar en valfri premium mall för wordpress systemet med en kraftfull visuell redigerare och ett brett utbud av modulära funktioner för sånt som e-handel och marknadsföring. Ibland räcker det, men ifall du inte hittar den perfekta mallen så kan man hos oss även få assistans med att att bygga ett helt nytt wordpress tema med skräddarsydd funktionalitet och layout.   

Grafisk formgivning

Som klient med serviceavtal hos oss får man direkt tillgång till ett stort  sortiment av grafiska resurser helt kostnadsfritt. Förutom en fri resursbank så erbjuder vi även tjänster som grafisk profilering, produkt design, grafisk material för social marknadsföring,  illustration & animation, med mera. 

Serveradministration & underhåll

Vi assisterar vid behov med administrationen av serverlösingar hos oss eller hos ett externt webbhotell såsom goDaddy, Glesys eller en egen självbyggd lösning.

Webrooms har även ett långt samarbete med Loopia (Registrerad Partner, ÅF), vi har assisterat hundratals klienter direkt via Loopia ÅF panel med tekniken. Boka en teknisk-kontakt  redan idag via support@webrooms.se  , märk ämnesraden  med “Loopia TK”.

Kom igång enkelt

Kom igång redan idag med din ide, vi hjälper dig med installationen och ger dig möjligheten att testa premium mallar och funktioner helt gratis.