e-handelslösningar

integrationer

hemsida & e-post

e-handel

marknadsföring

WEBBSUPPORT

kom igång med din e-butik

”I december ökar den sammanfattande Framtidsindikatorn för e-handeln med 5,5 enheter till 122,1.
Enligt Svensk Handels julrapport kommer nästan varannan konsument att handla merparten av julklapparna på nätet i år.
– Uppmaningarna om att undvika att besöka butiker gör att många julklappsinköp görs på nätet. En redan stark tillväxt för e-handeln ökar nu i turbofart. Många butikskedjor vittnar dock om att försäljningsökningen i e-handeln kompenserar för en stor del av tappen i butikshandeln, säger Karin Johansson, vd på Svensk Handel.”
Handelsbarometern december 2020

ta emot betalningar

Vi samarbetar och erbjuder att integrera flera olika betalningsalternativ. Desto mer betalningsalternativ ni erbjuder era kunder desto bättre.

Vi samlar allt som krävs för att bygga webbplatser och appar som accepterar betalningar och skickar utbetalningar globalt.

Stripes produkter driver betalningar för online- och personliga återförsäljare, prenumerationsföretag, programvaruplattformar och marknadsplatser och allt däremellan.

Vi hjälper också företag att slå bedrägerier, skicka fakturor, utfärda virtuella och fysiska kort, få finansiering, hantera affärsutgifter och mycket mer.

Avgift från: 1.4% + 1.80 SEK per transaktion (för europeiska kort)

Läs mer om Stripe

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för alla kanaler. De finns i Sverige och i Finland under varumärket Aktiiviraha. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Det ger våra konsumenter möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Ecster Pay stöjder kortbetalning, Swish, fakturabetalning och delbetalning.

 

Läs mer om Ecster Pay.

För företag är det ett internationellt erkänt system som ni kan använda för att ta emot betalningar från alla som har ett betalkort – de behöver inte ens ha något PayPal-konto. Om ni redan hanterar kortbetalningar på Internet kan PayPal som betalningsalternativ hjälpa till att öka försäljningen. Ni får tillgång till ett nätverk på 190 marknader och över 113 miljoner aktiva konton över hela världen.

Avgift från: 3,4% + 3.25 SEK per transaktion.

Läs mer om Paypal.

 

Låt oss till att börja med reda ut vad en elektronisk plånbok som Skrill egentligen är. Det fungerar ungefär som ett kontantkort till mobilen. Man sätter över pengar på den elektroniska plånboken och betalar för köp på nätet med den. En av de stora fördelarna är att man inte behöver uppge känslig information till nya sajter, bara till pålitliga Skrill.

Skrill är en av de mest etablerade elektroniska plånböckerna. Användare från flera hundra länder är registrerade. Inte minst svenska casinospelare gillar att göra transaktioner med Skrill.

Avgift från: 1% + 3.49 SEK per transaktion

Läs mer om Skrill.

Den kompletta kassa lösningen. En bättre checkoutupplevelse kan öka ert genomsnittliga ordervärde och öka både konvertering och kundlojalitetsnivåer. Klarnas enkla, dynamiska lösning identifierar fler kunder och erbjuder de mest populära betalningsmetoderna på marknaden. På vilken enhet som helst och för både privata och företagskunder. Och med en enda integration, ett kontrakt och Klarna som antar full risk för varje transaktion, är det lika enkelt för våra handlare som det är för era kunder.

Avgift från 3.50 SEK + 2.79% per transaktion

Läs mer om Klarna Checkout.

Instant Shopping är en köpknapp som du placerar där du marknadsför dina produkter. Det gör det enklare än någonsin att erbjuda dina kunder en genväg till en smidigare köpupplevelse. 2 klick är allt som behövs.


Avgift: Köpknappen på sin sida 300 SEK/månad+ 3.50 SEK transaktionsavgift + rörlig avgift 2.79%.


Läs mer om Klarna Instant shopping.

Payson har funnits i marknaden sedan år 2004. Kunden kan välja mellan att betala med faktura och efter leverans betala den enkelt med Swish. Det går även att delbetala i 3-24 månader, och dessutom betala direkt med kort eller internet bank.

Payson Checkout har deras lägsta transaktionskostad och inga fasta avgifter.

Avgift från: 2.85% per transaktion på deras standard avtal.

 

Läs mer om priser och om Payson Checkout.

Med Payson 1.0 kan du erbjuda dina kunder att betala med faktura, kortbetalning, internetbank, Paysonkonto eller delbetalning mellan 3-24 månader.

Avgift betalning med kort/ internetbank: 3% + 3SEK

Avgift mot faktura/delbetalning: 2.85% + 19SEK

Läs mer om priser och om Payson 1.0 

Svea Checkout erbjuder dina kunder att betala med faktura då de köper fakturan och hanterar uteblivna betalningar och påminnelser åt dit företag. Du har pengarna på kontot dagen efter fakturan skapades.

Kortbetalning. De jobbar med de vanligaste inlösarna på marknaden.

Delbetalning. Du får pengarna dagen efter att varan levererats till kunden.

Direktbetalning. Kunden skickas vidare till sin internetbank. De samarbetar med alla större banker.

 

Läs mer om Svea Checkout.

Kunden knappar in sitt telefonnummer för att påbörja sin betalning och signerar köpet med Mobilt BankID.

Med en sådan enkel resa genom din webbshop kommer fler kunder genomföra sina köp och din försäljning kommer lyfta.

När kunden genomför ett köp på en enhet som har Swish behövs inte ens ett telefonnummer anges. Betalningsinformationen skickas direkt och kunden behöver bara godkänna köpet och signera det med Mobilt BankID.

Enklare än så blir det inte.

Avgift: Den bank du har avtal med sätter priset.

Läs mer om Swish.

Bambora Checkout erbjuder dina kunder kortbetalning med VISA, Mastercard och Maestro i över 100 olika valutor med en snabb utbetalning till dig då du får dina pengar redan nästkommande bankdag.

Mobila betaltjänster för svenska kunder med Swish, danska kunder med Mobile Pay, och norska kunder med Vipps.
Gör det enkelt och smidigt för dig att erbjuda dina kunder både faktura- och delbetalning. Kunden klickar bara i ”faktura” eller ”delbetalning” i checkouten, uppger sitt personnummer och identifierar sig med Mobilt BankID – sedan är köpet klart.
Återkommande betalningar för prenumerationer på ett mycket säkert sätt.

Avgift: 245 kr/månad + från 1.95% per transaktion
Läs mer om Bambora Checkout.

Alipay är världens största digitala betallösning och har i dagsläget över 520 miljoner aktiva användare. Tjänsten används främst i Kina, men i takt med att kinesiska turister ökar i världen väljer allt fler butiker även utanför Kina att erbjuda Alipay som betalningsmetod.

Alipay är en multiplattform och används inte bara till att betala i butik eller för att göra online-köp, utan med Alipay kan man överföra pengar (likt Swish), betala räkningar, köpa aktier, samla rabattkuponger, köpa flygbiljetter och mycket mer. Allt detta görs direkt i mobiltelefonen, genom samma tjänst.

Alipay har även en plattform där företag kan marknadsföra sig genom. Här kan användare enkelt hitta anslutna butiker, se utbud och få vägbeskrivning dit.

 

Läs mer om Alipay.

Billmate checkout erbjuder dig allt som du behöver för att ta betalt på nätet.

Trygga och säkra betallösningar för dina kunder och de betalsätt som erbjuds är faktura, Swish, kortbetalning, direktbetalning via bank och delbetalning. kunder.


Avgift från: 1.80% + 1.80SEK per transaktion.

Lär mer om billmate checkout.

Testa gratis i 14 dagar

Servicetjänster

unika supporttjänster som ingår i serviceavtalen

e-handel

E-handelsintegrationer

Vi hjälper med att installera e-handelsfunktioner, betallösningar mot leverantörer såsom Klarna, Stripe, PayPal, Swish m.fl. Få service hela året runt - 24 timmar om dygnet, välkommen.

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en grafiker som återkopplar via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert

exponering

Grafisk formgivning & layout

Vid exempelvis behov av specialanpassad grafik till e-butiken, marknadsföringmaterial redo att skcikas till tryck eller laddas upp online. Beställ exponeringsmaterial för webb, tryck och videoproduktion.

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en grafiker som återkopplar via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert

Service

Webb & apputveckling

Vi kan hjälpa med att vidareutveckla befintliga appar, e-butiker eller hemsidor med nya funktioner, design eller kopplingar till nyttiga tjänster. Automatisera företagets bokföring, logistisk, interna och externa kommunikation, marknadsföring och kundtjänst, m.fl.

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en grafiker som återkopplar via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert

exponering

Audio & Videoproduktion

Vi hjälper er hela vägen från att skriva manus till att finjustera filtyperna inför publicering. Från våran studio kan man även beställa interaktiva audio & videoproduktioner och visuella effekter för att framhäva budskapsförmedlingen.

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en videoproducent som återkopplar till er via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert

Service

E-marknadsföring

Nå ut till en bredare publik med branchanpassade verktyg. Vi hjälper företag att dagligen administrera sociala nätverk, automatisera e-postkampanjer, google ads, samt data analys & statistik, m.fl

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en grafiker som återkopplar via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert

exponering

Fotografering

Kontakta oss direkt för bokning av studion i Stockholm eller för att anställa en fotograf. Vi erbjuder en rad olika tjänster såsom produktfotografering, foto för webbexponering, e-utbildning m.fl

Få en offert inom 24 timmar

Ta kontakt med en fotograf som återkopplar till er via mejl eller telefon inom 24 timmar
Beställ offert